About

DuoLingoHey There!
My name is Annika, and this little blog is mine. It’s my place to drop (analog) photos I’ve taken, rant about my illness, and share the videos that I sometimes make.

The internet.
Other places you can find me on the internet:
Instagram + Tumblr

CFS/ME
As you’ve probably noticed from reading my blog, or seeing pictures of me in my wheelchair, I’m not a super duper healthy person. I have what is called Chronic Fatigue Syndrome. Which basically means that the doctor told me “well, youre super ill, but I have no idea what the heck is causing any of it, good luck with your life!”. Which, to stay polite, kind of sucks.
I write about it on this blog sometimes, and you can find all the post about it right here. Hope that clarifies it.
Thanks for stopping by =*

Advertisements

3 thoughts on “About

  1. Hallo Annika, ben ook een blogje begonnen. Vond dat eerst wel lastig, hoe de structuur in elkaar steekt en zo van zo’n blog. Toen dacht ik ” Annika heeft ook een blog, misschien kan ik waar zij dat heeft gedaan een blog beginnen”. Toen bleek dat dat ook WordPress was. Ik moet dus denk ik bekennen dat ik ergens dacht dat als jij ergens een blog zou hebben dat vast zo makkelijk zou zijn dat ik het ook zou kunnen. Shame on me πŸ™‚ Voor me spreekt weer dat ik het nu meteen beken. Ik heb dus door geploeterd en ben er uiteindelijk uit gekomen. Het ziet er wel wat anders uit, maar het zou ook niet helemaal normaal zijn als ik ook allemaal pastelkleurtjes en vrolijke plaatjes zou gebruiken.
    Groetjes, Jan.

  2. Leuke nieuwe header sis! πŸ˜€

    Uhm Jan, je weet dat Annika dit ook prima in html-code zelf zou kunnen bouwen he?! “als Annika het kan, kan ik het ook” vind ik dus een beetje misplaatst eigenlijk… Maar goed, ik denk dat het bij een blog om de inhoud gaat en niet om de techniek erachter. En Nika ik vind die van jou altijd fijn om te lezen in ieder geval! ❀

    1. Ik had mij al verontschuldigd maar wil best nog een keer door het stof hoor. Sorry Annika, echt heel erg sorry, ik had het anders goedgemaakt op LL maar tja…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s